اصطلاح "افزودنی مواد غذایی" معمولاً برای توصیف ماده ی شیمیایی به کار می رود که به طور طبیعی در مواد غذایی وجود ندارد. استفاده از بیشتر افزودنیهای زیر به دلیل مضراتی که دارند، غیرمجاز شناخته شده است.
1- مواد رنگی مصنوعی
اغلب مواد رنگی مورد استفاده برای غذاها جزء رنگ های مصنوعی می باشند. متجاوز از چندین دهه است که سمیت و سرطان زا بودن این رنگ ها مورد بحث قرار گرفته است و چندین نوع آن ممنوع اعلام شده است. در صورت امکان باید از غذاهای بدون رنگ استفاده شود. مورد استفاده ی آنها غالباً در غذاهایی است که ارزش تغذیهای چندانی ندارند و متأسفانه کودکان نیز خیلی از آنها استفاده می کنند. همانند آدامسها، پاستیلها، آب میوهها و ... .
ادامه مطلب ...